Dé vacaturesite voor de Elektrotechniek

Meest gestelde vragen

1. Wat is www.elektrotechniekvacature.nl nu precies?
www.elektrotechniekvacature.nl is de vacaturesite voor de elektrotechniek. Op deze site worden werkgevers en werknemers bij elkaar gebracht. De werkgevers zijn op zoek naar personeel en de werknemers op zoek naar elektrotechniek vacatures. De site maakt het een stuk makkelijker om elkaar te vinden.

2. Wat is de doelgroep van
www.elektrotechniekvacature.nl ?
De doelgroep is enerzijds de bedrijven waar elektro activiteiten plaats-vinden en anderzijds de ervaren elektro monteur of jong elektro talent. Kortom iedereen met ervaring en/of ambitie binnen de elektrotechniek. Dit kan binnen de vakgebieden infratechniek, installatie, panelenbouw en industriele elektronica/automatiserings elektronica zijn.

3. Is het inschrijven op de site en het reageren op elektrotechniek vacatures makkelijk ?

Natuurlijk! Je logt in met je email adres en wachtwoord. Daarna kan je jezelf direct inschrijven en volg je een  route die de site aangeeft. Bij iedere pagina druk je op opslaan en ga je automatisch door naar de volgende pagina. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Daarna kan je direct op de openstaande vacatures reageren. Veel werknemers  vanuit verschillende opleidingen, disciplines en specialisaties schrijven zich in op de site.

4. Zijn er kosten aan het gebruik van de site verbonden?
Nee, het gebruik van de site is geheel gratis voor kandidaten.

5
. Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Deze worden zorgvuldig bewaard. Je CV en gegevens worden niet aan andere partijen ter beschikking gesteld zoals bij de meeste vacaturesites wel het geval is. In beginsel wordt je enkel en alleen door jouw vaste partner van www.elektrotechniekvacature.nl gebeld, die voor de opdrachtgever de werving&selectie / detachering verzorgd ter invulling van een openstaande vacature of voor een langdurig aansprekend project.

6
. Waarom is er geen automatische matching service van de CV's met de vacatures? 
Uiteindelijk kom je een heel eind met de huidige techniek. Echter achter elke inschrijving zit een man of vrouw met specifieke kennis, vaardigheden en wensen aangevuld met persoonlijke omstandigheden en kenmerken. Hierbij valt te denken aan de discipline, de specialisatie, een specifieke certificering, kinderopvang, vervoer, reisbereidheid en last but not least arbeidsvoorwaardelijke aspecten zoals loon en persoonlijke voorkeuren qua de cultuur of omvang van een bedrijf waarbinnen hij of zij werkzaam wil zijn. Automatisering heeft ons al vele stappen verder gebracht maar ons standpunt blijft dat het uiteindelijk mensenwerk is.

7.
Wat gebeurt er met mijn CV als ik al ergens werk heb gevonden?
Je kan bij je persoonlijke gegevens naar Algemeen, Vervoer & Beschikbaarheid gaan. In het veld Algemeen staat een kolom beschikbaarheid. Als je in deze kolom gaat staan op: ik heb al werk voor onbepaalde tijd; dan zien wij dat je al werk gevonden hebt. Dan zullen we jou niet bellen of mailen en onze opdrachtgevers kunnen jouw CV niet meer zien op www.elektrotechniekvacature.nl. Als je daarna toch nog een voor jou interessante elektrotechniek vacature tegenkomt op de site waarin je geïnteresseerd bent dan kan je daar nog steeds op reageren. Mocht je geen werk meer hebben dan stel je jouw beschikbaarheid weer in op; ik zoek werk! en daarna kan je weer direct op openstaande vacatures reageren.

8.
 Ziet de opdrachtgever mijn CV met naam en adresgegevens?
Nee, op de site wordt jouw CV anoniem getoond. Pas als er vanuit een bedrijf interesse bestaat in jouw profiel dan wordt jouw CV, anoniem, toegezonden aan betrokken contactpersoon.  

9
. Ik trof een vacature aan voor een elektromonteur maar die was al vervuld, hoe kan dat?
Wij publiceren verschillende vacatures voor elektro personeel op de website. Als de vacature is ingevuld behoort de vacature te worden verwijderd. De status van de openstaande vacatures wordt ook regelmatig met de opdrachtgevers kortgesloten. Desondanks kan het helaas voorkomen dat de communicatie hierover de initiatieven van jou als kandidaat kruist. Natuurlijk zullen wij alles in het werk stellen om dit te voorkomen en de bedrijven waar de functies vacant zijn spelen hier natuurlijk ook een belangrijke rol in.

10
. Waarom zijn er in sommige provincies meer vacatures dan in andere provincies?
Dat heeft niets met de structuur van de website te maken. Dit heeft echter sterk te maken met de mate waarin een bepaalde branche in een bepaalde regio is vertegenwoordigd en met de marktomstandigheden en betreffende branche en/of regio. Het blijft een kwestie van vraag en aanbod en die zijn nu eenmaal nooit voor 100% met elkaar in balans, laat staan dat deze in iedere regio het zelfde zou zijn.

11
. Ik heb niet zoveel ervaring met computers. Is het zoeken naar een baan via zo'n website wel iets voor mij ?
De website is zeer gebruiksvriendelijk en ook voor kandidaten met een beperkte computerervaring is het geen probleem om zich via deze website als kandidaat te presenteren. Wij krijgen dit ook dagelijks bevestigd vanuit het feit dat de leeftijd van de kandidaten die zich inschrijven sterk uiteen loopt van 17 tot 65 jaar en zelfs ouder. De tijd dat je op openstaande elektrotechniek vacatures in de krant reageerde zal snel verleden tijd zijn.

13
. Zijn er vanuit de website al succesvol vacatures ingevuld?
Ja, in toenemende mate slagen kandidaten erin via www.elektrotechniekvacature.nl tot een nieuwe baan te komen en dagelijks komen er nieuwe plaatsingen bij. Dit veelal bij bedrijven die toonaangevend zijn in hun branche en met een goed perspectief qua de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als persoon maar ook als het gaat om  kennis en vaardigheden.

ELEKTROTECHNIEKVACATURE.NL
 IS EEN BEGRIP IN DE ELEKTROBRANCHE   

Elektrotechniek   Vacature   Nederland   Noord-Brabant   Tilburg   Breda  Eindhoven  vacatures elektromonteur  Roosendaal  Bergen op Zoom  Vacatures  eerste monteur  Aircomonteur  Flevoland  Lelystad   Almere  Monteur data  Monteur glasvezel   Zuid-Holland   Rotterdam  Den Haag  Leiden  vacatures Distributiemonteur Gas/Water/Warmte   Drenthe  Assen   Hoogeveen  Emmen   Elektromonteur zoekt werk  Utrecht  Amersfoort  Installatie techniek  Panelenbouw  Infratechniek Gent Antwerpen Monteur sterkstroominstallaties   Friesland  Heerenveen  Drachten  Leeuwarden   Gelderland  Nijmegen  Arnhem  Elektrotechniekvacature  Noord-Holland  Amsterdam  Haarlem  Alkmaar   Technicus middenspanninginstallaties  Industriele elektronica  Limburg  Maastricht  Belgie  Brussel  Brugge  Leuven Installatietechniek  Monteur laagspanningsnetten  Zeeland  Goes  Middelburg  Mechelen Overijssel  Almelo  Monteur Verkeerregelinstallatie  Enschede  Zwolle  info@elektrotechniekvacature.nl   085 273 6083